Una de les possibles utilitats de la pàgina és poder contactar amb la persona que custodia aquest saber o pràctica, per a proposar-li una possible transmissió oral del mateix. *

En cas de ser una empresa o un professional de l'activitat, la informació de contacte serà de tipus públic i qualsevol persona podrà consultar-la.

En cas de persones que realitzen les seues activitats de qualsevol altra manera, la informació de contacte (telèfon i/o correu electrònic) no serà visible de manera directa, per una qüestió òbvia d'accessibilitat a dades privades. En aquest cas serà necessari registrar-se en la pàgina web (per a tenir un control) i acceptar les condicions ètiques d'utilització de les dades. **

De qualsevol forma, insistim que qualsevol acostament a aquestes persones siga en un marc d'interès real i de compromís, així com de màxim respecte cap a elles i les seues disponibilitats i temps.

*Les persones que tenen voluntat de ser transmissores del seu coneixement o de rebre encàrrecs i per tant, proporcionen les seues dades de contacte, no vol dir que tinguen eternament aqueixa predisposició ni el temps per a açò.

**Totes les persones que apareixen en aquesta pàgina web han signat un document de consentiment de cessió de dades personals a l'Associació Arrelaires i les seues finalitats i estan completament assabentades del projecte i del seu funcionament. Les persones que es registren en aquesta pàgina han de complir i acceptar la utilització ètica i no lucrativa d'aquestes dades.

Informaciò bàsica sobre protecció de dades

Responsable Associació Arrelaires.

Finalitat Obtindre el teu consentiment per a emmagatzemar les dades de registre que proporciones.

Legitimació Consentiment de l’interessada.

Destinataris No es faciliten dades a tercers, només realitzem el tractament necessari a les dades per a facilitar-te la navegació a la web

Drets Accedir, modificar i esborrar les dades, així com altres drets que s’expliquen amb més detall en la Política de Privacitat.