El projecte Arrelant el Territori és un projecte d'identificació, recerca, valorització i difusió de sabers i pràctiques tradicionals del territori valencià, vinculades a la transformació de les matèries primeres que hi trobem en el mateix i emmarcades en un procés artesanal.

Per a açò aquest projecte pretén, en un primer moment, crear una base de dades digital i oberta que done informació sobre on localitzar aquests sabers i pràctiques encara existents en el territori valencià, vinculant-les a les persones que les practiquen, les coneixen o les promouen, amb l'objectiu de facilitar la seua visibilització i coneixement i possibilitar l'acostament als mateixos.

Aquesta base de dades sobre persones i sabers és recopilada mitjançant el treball de camp des de la pròpia associació, o a través de qualsevol persona o grup que vulga participar.

Tota aquesta informació és recopilada i es difón en aquesta plataforma web.

En poques paraules ens agrada dir que aquesta pàgina pretén ser un "Pàgines Grogues” d'aquests sabers locals, i les persones que els custodien, vinculats a la transformació de les matèries primeres de cada territori, amb un procés artesanal. Un lloc on visibilitzar i trobar sabers i persones; i, a més, trobar als nostres “transmissors de saviesa perfectes”, perquè “cada maestrillo tiene su librillo”.